Corona Lukker Samtlige Opvisninger I Danmark, Er Din Lukket?

Denne artikel indeholder betalt reklamelinks og er skrevet til fordel for et firma som støtter artiklen økonomisk. Ellers ville hjemmesiden ikke kunne løbe rundt.

Skuffede gymnaster, børn og bedsteforældre.

En hel sæson med planlægning og træning, men uden muligheden for at vise det frem går nu i vasken.

Efter sundhedsstyrelsen udsendte sin officielle anbefaling om at lukke for alle større forsamlinger, har mange af landets lokalopvisninger reageret hurtigt og lukket for årets forårsopvisning.

"Nogle gymnaster er måske lettede, det er ikke alle der ligefrem elsker at stå på gulvet og vise sig frem for en stor gruppe mennesker, men der er store foreningsmæssige problemer for gymnastikverden ved at lukke forårsopvisningerne, problemet er større end bare nu-og-her." Udtaler Jakob.

Problemet med lukningen af opvisningerne.

Opvisningerne i foråret er muligheden for lokalområdet at reklamere for deres gymnastikhold, måske vidste Jens på 12 ikke at han drømte om at starte til gymnastik, før han så de store gymnaster fra rep-holdet springe højt og flot.

Nogle foreninger er så pressede på økonomien, at de faktisk ikke kan få gymnastik til at løbe rundt. Det er drevet af velvilje og gåpåmod, holdene tynder ud, der er alt for få unge der gider at være trænere i dag.

Disse foreninger kan være lukningstruede året efter, hvis de ikke får mulighed for at reklamere for deres hold. Ligeledes går indtjeningen fra disse gymnastikopvisninger typisk i foreningkasserne. - Forældre bager kager og sælger det, helt frivilligt. Der sidder frivillige og tager imod 50 kr på mobilepay, så bedste forældrene kan se børnebørnenes flotte spring. www.springfyr.dk

"Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, jeg har mistet hele forårets bookinger på hele dage med holdfotograferinger og gymnastik efter opvisningerne er lukket ned. Det er en stor del af min indtjening der lige ryger der" - Sådan lyder det på fotografers facebook grupper

Hvis man besøger grupper, hvor fotografer og amatørfotografer sælger fotoudstyr er der mere professionelt udstyr til salg end der nogensinde har været. Koster forårets lukninger af events, fester, forsamlinger og gymnastikopvisninger også fotografernes indtjening?

Er din forårsopvisning lukket?

Besøg facebooksiden "Gymnastik" og udtryk din mening :) 

Tak for støtten
Vi sender et stort tak i til A-kasser.dk, der har støtte denne artikel. 

Du læser sidens tekst, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese https://bikeally.com/. Find et stort udvalg af produkter hos https://bikeally.com/ webshop, eksempelvis bikeally eller utallige andre gode varer. Tusind tak for støtten, siger vi.

Magasinet-Gymnast er ikke længere et fysisk magasin. Magasinet Gymnast er i dag et frivilligt online medie for gymnastik, som bliver støttet af annoncekroner fra firmaer for at få det til at kunne lade sig gøre. Indsend gerne din nyhed på facebook siden: Gymnastik

Læs mere på "om os"

I en af vores seneste artikler stillede vi spørgsmålstegn ved om Verdensholdet m…
Læs mere
DGI Verdensholdets store show QUA skal afholdes i 2020 i August og September, me…
Læs mere
I et indlæg på Gymdanmark.dk's facebook side skriver de at samtlige gymnastik-ev…
Læs mere
Danmark er lukket ned. og Corona lukker opvisninger i hele landet DGI har allere…
Læs mere