Om Magasinet-Gymnast

Denne artikel indeholder betalt reklamelinks og er skrevet til fordel for et firma som støtter artiklen økonomisk. Ellers ville hjemmesiden ikke kunne løbe rundt.

Magasinet Gymnast.dk var engang et fysisk magasin for gymnaster. Det er i dag, en god håndfuld år siden at dette magasin lukkede. I dag er dette blot en hjemmeside, drevet af en gymnastik-glad hjemmeside-nørd.

Mit navn er Simon, og jeg havde for 15-16 år siden, en af Danmarks største gymnastikhjemmesider, der hed Springgym.dk. I tiden fra 2004 til 2006. I dag er hjemmesiden et meget lille hobbyprojekt, jeg laver desværre ikke selv så meget gymnastik mere, men jeg kan godt lide at holde mig forbundet til gymnastikens verden, hvem ved, måske vil mine børn gå til gymnastik.

Hjemmesiden bliver økonomisk financeret ved hjælp at reklamer, og sponsorater, som betales i små portioner.

Denne type reklame vil fremgå nederst i indholdet, typisk, men måske også være flettet ind i main-indholdet. Det er en del af hjemmesiden, vi skriver i toppen af hvert indlæg at det er sponsoret indhold, men det er min måde at holde liv i en hobby. 

Jeg håber du vil nyde det indhold vi laver her på Magasinet-gymnast.dk - det hele er bar for sjov.

Magasinet-Gymnast er ikke længere et fysisk magasin. Magasinet Gymnast er i dag et frivilligt online medie for gymnastik, som bliver støttet af annoncekroner fra firmaer for at få det til at kunne lade sig gøre. Indsend gerne din nyhed på facebook siden: Gymnastik

Læs mere på "om os"